MojAndroid

Tzv. Baby monitory sa dnes stali neodlučiteľnou súčasťou mnohých domácností s malými ratolesťami, na ktoré treba neustále dohliadať. V niektorých prípadoch však môže byť nepraktické nosiť so sebou prijímač. Žijeme však v svete mobilných technológií a pre tento účel nám bezproblémovo postačujú aj Android zariadenia. Vďaka aplikácii Dormi a nejakého nepotrebného Androidu, ktorý vám leží niekde v šuplíku si môžete totižto vytvoriť vlastný Baby monitor.

Aplikácia využíva prostredníctvom smartfónu pripojenie k akejkoľvek dostupnej sieti a vytvorí spojenie s druhým smartfónom, ktorý má pri sebe rodič. V prípade, že nie je dostupná žiadna sieť, dokáže vytvoriť vlastný hotspot a zabezpečiť komunikáciu. Dormi funguje aj na pozadí systému, takže upozornenia by sa mali zobrazovať kedykoľvek. Dokonca aj v prípade ak telefonujete, aplikácia vyvolá jemnú vibráciu a zvuk, ktorý budete počuť v hovore. Vývojári mysleli aj na to, že nie každý má dostupné voľné Android zariadenie pre tieto účely. Vytvorili dodatočnú aplikáciu, ktorá upozorňuje na zmeškané hovory alebo SMS správy na smartfóne, ktorý je umiestnený pri dieťati.

Baby monitor pre Android Baby monitor pre Android Baby monitor pre Android

Aplikáciu môžete po inštalácii využívať po dobu 4 mesiacov zadarmo a po skončení je možné zakúpiť licenciu, ktorá stojí 6 dolárov. Portál AndroidPolice, ktorý o aplikácii informoval ponúka aj promokód, pomocou ktorého si licenciu zakúpiť s 80% zľavou. Stačí zadať  “ANDROIDPOLICE” pri jej kúpe do konca mesiaca. Dormi si stiahnete z obchodu Google Play napríklad prostredníctvom našich widgetov nižšie.

Verzia: 3.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

19.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+