MojAndroid

Ak pozorne sledujete všetky novinky a správy na našom webe, tak vám zrejme neušla informácia o skupine developerov s názvom Holofication Nation. Tí sa rozhodli prerobiť niektoré “dizajnovo nevyhovujúce” aplikácie na tituly zapadajúce do dizajnových pravidiel Googlu, pričom vytvorili nové verzie aplikácií ako Instagram, Steam či Snapchat. Tie si spolu s ďalšími titulmi môžete stiahnuť pomocou ich novej aplikácie s rovnomenným názvom Holofication Nation.

Náš tip
Holofication Nation: Skupina priaznivcov meniaca aplikácie na holo štýl

Holofication-Nation-App

Okrem toho, že si v aplikácii môžete stiahnuť prerobené verzie viacerých aplikácií, môžete si nastaviť aj to, kedy vám majú chodiť upozornenia na aktualizácie nainštalovaných titulov, aby ste mohli vždy používať najnovšiu verziu. Nájdete tu aj niekoľko tém pre aplikácie a celé changelog-y, ktoré vám priblížia, čo všetko tím developerov v originálnej aplikácii upravil. Všetko je samozrejme dostupné na jednom mieste v aplikácii, ktorú si môžete nainštalovať bezplatne priamo z Obchodu Play. Ak máte problém s preinštalovaním aplikácie, ktorú ste si mohli stiahnuť aj vo forme .apk súboru, tak pôvodnú aplikáciu odinštalujte a nahraďte verziou z Obchodu Play.

Zdroj: AndroidAuthority

18.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+