MojAndroid

Muzei Live Wallpaper

Muzei Live Wallpaper je živá tapetá, ktorá sprostredkúva umelecké diela priamo na vášom displej vo forme tapety. Je  múzeom umeleckých diel, ktoré si môžete nechať zobraziť ako pozadie na vašom smartfóne či tablete. Diela sú upravené tzv. blur efektom, takže prinášajú mierne rozmazané vizualizácie, no po rýchlom dvojkliku na displej sa na chvíľu zaostria.

muzei_1 muzei

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

PolyFauna

Trochu nezvyčajná aplikácia alebo hra vyšla v spolupráci svetoznámej hudobnej skupiny Radiohead a Universal Everything. Aplikácia navodzuje čudnú a mysterióznu náladu a vychádza z nového singlu Bloom.

polyfauna_2 polyfauna

Snapdragon Glance (Beta)

Nová inteligentná uzamknutá obrazovka, ktorá rýchlo zobrazí to, čo ste od posledného zapnutia telefónu premeškali. Po prebudení smartfónu tak bude na vás čakať zoznam zmeškaných udalostí, nasledujúce stretnutie, informácie o počasí a relevantné aplikácie či kontakty, ktorým by ste mohli chcieť zavolať.

aplikácia Glance_2 aplikácia glance

TimePin

Zvýšiť bezpečnosť hesla, ktoré chráni prístup k vášmu zariadeniu môžete pomocou aplikácie TimePIN. Táto mení kód pre odomykanie uzamknutej obrazovky každú jednu minútu a len vlastník smartfónu vie pravidlo, akým sa mení. (TimePIN zvyšuje zabezpečenie periodickou zmenou hesla)

aplikacia timepin_2 aplikácia timepin

Automated Device

Ďalšia z veľkého počtu aplikácií, ktoré vám pomôžu s automatizovaním Androidu. V aplikácii tak môžete nastaviť rôzne spúšťače, ktoré vykonajú vami zadané úlohy. Tak napríklad môžete nastaviť, aby sa po príchode domov automaticky spustilo WiFi, či spustila konkrétna aplikácia. Možností sú skutočne bohaté.

aplikacia automated_2 automated aplikacia

Android Tools & Antivirus

Ochráňte svoj telefón pred hrozbami a pred krádežou, uložte svoje súbory do cloudu, zvýšte výdrž batérie, vyčistite pamäť, nájdite najsilnejšiu WiFi sieť a zablokujte ľudí, s ktorými nechcete mať nič spoločné. To všetko v aplikácii Android Tools & Antivirus.

 tools android tools

Do Launcher

Do Launcher verne kopíruje prostredie Sense 5 nielen po dizajnovej, ale aj funkčnej stránke. Nájdete tu aj niekoľko farebných tém a ďalšie prvky z používateľského prostredia od HTC.

dolauncher dolauncher

Contacts Backup Sync Transfer

Aplikácia pomôže všetkým tým, čo chcú mať svoje kontakty vždy po ruke a to na každom svojom zariadení. Contacts Backup Sync Transfer ich dokáže synchronizovať naprieč operačnými systémami Anroid, iOS, ale aj Blackberry. K dispozícii je aj funkcia, ktorá automaticky kontakty inkrementálne zálohuje.

contacts_2 contacts

Verzia: 3.10.2
Aktuálna cena: Zdarma

AcDisplay

AcDisplay nahradí perfektný systém notifikácií, ktoré ponúka smartfón Motorola Moto X. Vždy dostanete upozornenie na zmeškanú udalosť, no namiesto toho, aby ste museli zariadenie odomknúť a rozsvietiť displej, dozviete sa o čo ide bez toho, aby ste sa svojho smartfónu vôbec dotkli.

acdisplay-3 acdisplay-2

Photo Editor

Editor fotografií a obrázkov, ktorý ponúka bohaté portfólio funkcií a efektov. Samozrejmosťou je prítomnosť základných nástrojov pre úpravu, rôzne rámy a taktiež možnosť pridávať text do fotografií.

aplikacia photostudio_2 aplikacia photostudio

Verzia: 2.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1
Aktuálna cena: Zdarma

15.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+