MojAndroid

České vývojárske štúdio Alda Games po tituloch Zachraň ŠnekaSýrový svět intenzívne pracuje na novej tower defense hre z neobvyklého prostredia. Pripravovaná novinka nesie názov Defend Your Life a na jej vydanie sa možno tešiť už v máji. Životne dôležité orgány sa stanú bojiskom, ktoré bude nutné obrániť pred nájazdom nepriateľských vírusov a baktérií.

Defend your life

Čo stojí za myšlienkou hry vysvetľuje šéf štúdia, Aleš Kříž:

„Za prvotným nápadom stojí nostalgia za seriálom Bol raz jeden život. Patrí medzi moje najobľúbenejšie seriály z detských čias. Otázkou už len bolo, do akého žánru ľudské telo napasovať. Voľba padla na „tower defense“. Tento žáner sa teší obrovskej obľube a zároveň je ako stvorený pre dotykové zariadenia.“

Hráči sa môžu tešiť na 15 úrovní v originálnej a zaujímavej grafike oživenej množstvom animácií, no už teraz sa počíta s prídavnými levelmi. K dispozícii budú 4 základné typy budov s mnohými vylepšeniami a strom špeciálnych rozšírení. Svoje strategické a taktické myslenie si hráč otestuje v boji proti 20 druhom nepriateľských jednotiek a bossom na konci každej hlavnej etapy hry. Prostredie a väčšina jednotiek vychádza zo skutočných reálií. Súčasťou hry je aj encyklopédia poskytujúca kompletné údaje o každej jednotke vo vzťahu k hre. Vydanie hry Defend Your Life je naplánované na máj 2014. Dostupná bude pre mobilné zariadenia s operačnými systémami iOS, Android a Windows Phone.

Zdroj: Tlačová správa

14.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+