MojAndroid

Roman Nurik je autorom známej aplikácie Dashclock a členom tímu Google, ktorý má na starosti prezentovanie programátorských produktov partnerom. Okrem toho sa však zaujíma aj o umenie, čo výborne odprezentoval v novej aplikácii s názvom Muzei Live Wallpaper. Ide o živú tapetu, ktorá sprostredkúva umelecké diela priamo na váš displej vo forme tapety.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muzei je po rusky múzeum, čo princíp tejto aplikácie vystihuje úplne najpresnejšie. Muzei Live Wallpaper je totižto múzeom umeleckých diel, ktoré si môžete nechať zobraziť ako pozadie na vašom smartfóne či tablete. Diela sú upravené tzv. blur efektom, takže prinášajú mierne rozmazané vizualizácie, no po rýchlom dvojkliku na displej sa na chvíľu zaostria, aby ste si ich mohli užiť v plnej kráse. Efekt tejto živej tapety je jedinečným a robí z nej aplikáciu, ktorú by si mal každý z vás vyskúšať. Výbornou funkciou je tiež možnosť zobrazenia lokálnych fotografií a obrákov z galérie alebo cloudových služieb. Aplikácia patrí do kategórie open source a stiahnuť si ju môžete po kliknutí na nižšie uvedený widget.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

12.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+