MojAndroid

Telegram

Telegram je aplikácia určená pre posielanie správ, so zameraním na rýchlosť a bezpečnosť. Pomocou Telegramu môžete vytvárať skupinová chaty s až 200 ľuďmi, zdieľať videá do veľkosti 1 GB, posielať fotografie z webu a preposielať akékoľvek média, ktoré v aplikácií prijmete. Všetky správy sú v cloude, takže k nim môžete pristupovať z ktoréhokoľvek zariadenia. Navyše, pridaná bola aj možnosť šifrovanej komunikácie, v ktorej správy môžu prečítať len komunikujúci používatelia. Tieto sa neukladajú na serveroch a dokonca je možné nastaviť ich autodeštrukciu po prečítaní.

aplikácia telegram_2 aplikácia telegram

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Stack Exchange

Stack Exchange je sieťou stovky a viac komunít, ktoré sa snažia odpovedať na otázky svojich členov. V tejto aplikácii ich nájdete na jednom mieste. Rýchlo tak môžete získať radu v oblasti programovania, varenia, fotografovania a ďalších odvetví.

aplikácia stack exchange_2 aplikácia stack exchange

Verzia: 1.0.95
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.95
Aktuálna cena: Zdarma

iPhone 5s Keyboard iOS 7

Ak sa vám svojim vzhľadom zapáčila klávesnica nachádzajúca sa na zariadeniach s iOS 7, tak potom si nainštalujte aplikáciu iPhone 5S Keyboard iOS 7. Táto ponúka identickú klávesnicu aj na Androide.

iphone iphone5_1

5by

Strávite denne hodiny hľadaním zaujímavých videí? Už nemusíte, pretože aplikácia 5by to urobí za vás. Novinka na obchode Play prináša svojim používateľom výber videí, ktoré ich najviac zaujímajú. Zvoliť si môžu z niekoľkých dostupných kanálov, ktoré zobrazujú videá napríklad podľa nálady alebo populárnosti.

5by_2 5by

Pry-Fi (ROOT)

Pri-Fy si zakladá na jednoduchom princípe zmeny hardvérovej adresy MAC. Každý smartfón má unikátnu MAC adresu, na základe ktorej sa dá určiť, že ide práve o vaše konkrétne zariadenie. Ak nechcete aby to tak bolo, alebo chcete len jednoducho zmeniť MAC adresu vášho zariadenia, tak vyskúšajte túto aplikáciu. Na jej správne fungovanie sa vyžaduje rootovské práva.

pry-fi-aplikácia pryfi (1)

Verzia: 1.20
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.20
Aktuálna cena: Zdarma

Astrill VPN

Astrill VPN ponúka zabezpečené VPN pripojenie, ktoré používa protokol StealthVPN. Tento je založený na OpenVPN protokole, vylepšuje však bezpečnosť aj konektivitu.

astrill VPN-2 Astrill VPN

Cheetah Browser

Nový internetový prehliadač, ktorý okrem toho, že má byť výkonný, tak má byť aj najlepšou dostupnou možnosťou pre prehrávanie online videí.  Obsahuje vlastný video prehrávač, ktorý podporuje inteligentné ukladanie do vyrovnávacej pamäte a podporuje aj zobrazenie vo full screen režime. Samozrejmosťou sú potom aj ďalšie pre internetový prehliadač štandardné funkcie.

cheetah cheetah

Verzia: 5.22.14.0005
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.22.14.0005
Aktuálna cena: Zdarma

SlideLock

SlideLock je náhrada za vašu uzamknutú obrazovku, ktorá ponúka pekné spracované používateľské prostredie a podporou zobrazovania notifikácií. Tieto je možné priamo z uzamknutej obrazovky otvárať alebo zrušiť. Okrem toho SlideLock zabezpečí, že displej sa pri každej notifikácii na chvíľu rozsvieti, vďaka čomu ho nemusíte pre kontrolu príchodzích upozornení zapínať ručne.

slidelock2 slidelock

Listable : Remember anything

Veľmi jednoduchý spôsob ako si zapamätať veci vo vašom osobnom živote je aplikácia Listable. Ide o veľmi pekne spracovanú a prehľadnú to-do aplikáciu, ktorá vás určite nesklame. Na výber máte hneď niekoľko desiatok kategórií, v ktorých sa dajú pridávať vaše úlohy, myšlienky alebo nápady. Navyše sa môže pochváliť tým, že nevyžaduje žiadne oprávnenia, takže je úplne bezpečná.

listable2 listable

Allcast

Vďaka aplikácii Allcast je teraz možné prehrávať  filmy, videá, fotografie a hudbu nielen na zariadeniach podporujúcich DLNA, ale aj pomocou zariadenia Google Chromecast.

allcast2 allcast

Verzia: 2.0.5.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.5.0
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.0.0.7
Aktuálna cena: 3,65 €
Verzia: 1.0.0.7
Aktuálna cena: 3,65 €

8.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+