MojAndroid

Samsung na tlačovej konferencii oznámil ďalšieho člena svojho nového modelového radu TabPro. S 8,4 palcovým Super Clear LCD displejom sa jedná o momentálne najmenší prístroj z tejto novej rodiny tabletov, nechýba mu však úctyhodné rozlíšenie 2560 x 1600 bodov, podobné, aké majú jeho väčší bratia Galaxy TabPRRO 12,2 a Galaxy TabPRO 10,1. Pri takejto uhlopriečke sa však jedná o mimoriadne jemné zobrazenie a Samsung Galaxy TabPRO 8.4 sa v tomto smere radí na úplnú špičku.

Samsung Galaxy  TabPRO 8.4 c Samsung Galaxy  TabPRO 8.4 h

Tablet je vybavený procesorom Snapdragon 800, ktorého štyri jadrá sú taktované na 2,3 GHz a doplnené 2 GB pamäte RAM. Z ďalšej výbavy spomeňme 8 Mpix zadný a 2 Mpix predný fotoaparát, 16/32 GB vnútorné úložisko so slotom na pamäťovú kartu a 4800 mAh batériu. Podobne ako ostatné tablety z tohto modelového radu, aj Galaxy TabPRO 8.4 prichádza z výroby s Androidom 4.4 KitKat a obsahuje tradičné rozhranie výrobcu TouchWiz.

Tablet by mal byť na globálnom trhu dostupný v prvom kvartáli aktuálneho roka, cena zatiaľ nebola zverejnená.

MojAndroid.sk vám prináša všetky Android novinky z CES 2014.

Zdroj: sammobile.com

6.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+