MojAndroid

Známy výrobca mobilných zariadení LG predstavil na veľtrhu CES 2014 nové príslušenstvo, ktoré vám môže pomôcť pri sledovaní vašej aktivity. V prom rade sa jedná o produkt z populárnej kategórie náramkov – LG Lifeband Touch. Podobné zariadenie ukázala spoločnosť na minuloročnom veľtrhu, no od tej doby bolo zmenených niekoľko zásadných detailov.

lg-lifeband-touch

Náramok LG Lifeband Touch je samozrejme možné spárovať s mobilných zariadením s Androidom alebo iOS od Applu a ponúke malý OLED displej, ktorý zobrazuje spálené kalórie a iné súvisiace informácie o fyzickej aktivite používateľa. Výbornou možnosťou je zobrazovanie notifikácií zo smartfónu, čo sa určite hodí pri cvičení. Svoje zariadenie tak nebudete musieť vyberať počas cvičenia.

Druhým predstaveným príslušenstvom sú pomerne inovatívne slúchadlá pre monitoring srdcovej aktivity (Heart Rate Monitor earphones) prostredníctvom signálov z vnútorného ucha. Je to zaujímavý nápad, ktorý využíva fakt, že mnoho ľudí používa slúchadlá v posilňovni, behu či pri inej aktivite. Pridaná hodnota merania tepu určite poteší nejedného spotrebiteľa, no otázna je kvalita zvukového výstupu.

lg-heartrate-earphones

Spoločnosť LG momentálne neprezradila predpokladanú cenu a ni dostupnosť novej dvojice príslušenstva, takže vás budeme ešte informovať.

MojAndroid.sk vám prináša všetky Android novinky z CES 2014.

Zdroj: engadget

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+