MojAndroid

Hangouts Widget

Ak nedáte dopustiť na aplikáciu Hangouts, tak potom neváhajte a nainštalujte si aj widget. Ten zobrazuje správy a SMS z tejto aplikácie priamo na ploche vášho Android tabletu alebo smartfónu.

hangouts widget_2 hangouts widget

Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma

Vidstitch

Aplikácia Vidstitch vytvorí z vašich videí a fotografií koláž, ktorú je možné následne zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach Facebook, Twitter alebo Instagram.

Vidstitch_2 Vidstitch_1

Verzia: 2.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

WheresMyCar

Výborný pomocník pre všetkých zablúdilcov, ktorí po odchode z obchodného centra alebo veľkého koncertu vždy hľadajú miesto kde zaparkovali. Aplikácia dokáže sama zistiť, či ste vystúpili z auta a upozorní vás, aby ste označili miesto parkovania. Vytvoriť môžete aj zoznam miest, na ktorých na uloženie parkovacieho miesta nebudete upozornení.

park_2 park

Verzia: 1.31
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.31
Aktuálna cena: Zdarma

SkipLock (Trial)

Aplikácia, ktorá uľahčí odomykanie smartfónu. Ak je vaše zariadenie chránené heslom, môžete použiť SkipLock na to, aby ste heslo nemuseli opätovne zadávať. Oceníte to najmä vtedy ak sa nachádzate doma alebo v aute. K tomuto účelu sa používajú rozpoznané WiFi siete alebo Bluetooth zariadenia. Trial verzia je k dispozícii zadarmo, po jej skončení si však budete musieť priplatiť 3,99€.

skiplock_2 skiplock

Verzia: 1.2.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.7
Aktuálna cena: Zdarma

Blusec WiFi Bluetooth Unlocker

S podobnou funkcionalitou ako prináša aplikácia SkipLock prichádza aj Blusec WiFi Bluetooth Unlocker. Vďaka nej bude smartfón alebo tablet zabezpečený len na miestach, kde to naozaj potrebujete. Výhodou je, že je dostupný úplne zadarmo.

bluetooth bluesec

InstaSize Legacy

Nástroj pre zdieľanie fotografií bez orezania na sociálnu sieť Instagram. Fotografie môžete importovať priamo do aplikácie a následne ich jednoducho zdieľať.

instasize2 instasize

My Cloud

My Cloud spája populárne cloudové úložiská ako Box a DropBox, z ktorých sprístupní multimediálne súbory. Všetky hudobné skladby, videá a obrázky tak budete mať prehľadne zoradené na jednom mieste.

mycloud mypictures

Verzia: 1.00.20
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.00.20
Aktuálna cena: Zdarma

Solo Weather(Beta)

Solo Weather je perfektne spracovaná aplikácia pre predpoveď počasia. Zaujme svojim jednoduchým, no za to veľmi pekným používateľským prostredím. Informuje o vlhkosti, čase východu a západu slnka, rýchlosti vetra, či UV indexe.

solo2 solo

Verzia: 1.2.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.9
Aktuálna cena: Zdarma

Font Size Changer

Aplikácia ponúka jednoduchý spôsob ako zmeniť veľkosť fontu aj vo vašom Android zariadení.

fontsize2 fontsize

Loopr

Ak sa aj vám zdá prístup k aplikáciám na pozadí neefektívny, mali by ste vyskúšať aplikáciu Loopr. Tá vám k aplikáciám umožní pristúpiť rýchlejšie a jednoduchšie ako doteraz. (Loopr – intuitívny multitasking pre náročných)

loopr-1 (1)

4.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+