MojAndroid

Tento rok sa rodina našich webov rozrástla o nového člena – AndroidForum.sk. Ide o špecializované fórum pre používateľov Android zariadení, na ktorom nájdu návody, tipy na aplikácie a hry, či odbornú pomoc od skúsenejších používateľov. Ak budete mať so svojim zariadením akýkoľvek problém alebo potrebujete s niečím pomôcť, fórum AndroidForum.sk je miesto, ktoré by ste mali navštíviť ako prvé. Pokiaľ nie ste pri PC a chcete si prezrieť naše fórum, môžete tak spraviť pomocou špeciálnej aplikácie Tapatalk. V dnešnom návode vám ukážeme ako na to.

tapatalk

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 7.3.3
Pôvodná cena: 1,89 €
Aktuálna cena: 3,29 €
Verzia: 7.3.3
Pôvodná cena: 1,89 €
Aktuálna cena: 3,29 €

Návod | Ako si do aplikácie Tapatalk pridať AndroidForum.sk

  1. Nainštalujte si aplikáciu Tapatalk v bezplatnej alebo platenej verzii a prihláste sa do nej pomocou Facebooku, Google+ účtu, e-mailu alebo Twitteru (a následne povoľte prístup aplikácie k vášmu účtu).
  2. V aplikácii stlačte tab “Explore” a do vyhľadávania zadajte “androidforum.sk”. Následne zvoľte AndroidForum.sk v zozname vyhľadaných fór.
  3. V menu, ktoré vyvoláte ikonou v ľavom hornom rohu, zvoľte “Registrovať” a prihláste sa pomocou svojho účtu na AndroidForum.sk. Ak takýto účet ešte nemáte, môžete sa zaregistrovať na tomto odkaze.
  4. Po prihlásení sa by ste mali vidieť počet neprečítaných príspevkov v ľavom hornom rohu a do fóra už môžete pristupovať cez kontextové menu priamo v aplikácii.

Ak ste správne dodržali všetky kroky nášho návodu, mali by ste byť úspešne prihlásení a mali by ste vidieť všetky kategórie, podkategórie a príspevky používateľov. Ak budete mať s nastavením problém, napíšte nám do komentárov pod týmto článkom alebo priamo na AndroidForum.sk, kde vám radi pomôžu skúsenejší používatelia.

Náš tip
Ďalšie užitočné návody na MôjAndroid.sk

Čo ponúka aplikácia Tapatalk (Pro)?

Tapatalk je špecializovaná aplikácia na prehliadanie fór s akoukoľvek tematikou. Jej výhodou je prehľadné prostredie, jednotná aplikácia pre všetky fóra, do ktorých ste prihlásení a zaujímavými sú rozhodne aj funkcie samotnej aplikácie ako správa vlastných príspevkov, tém a fór, upozornenie na príchod nových súkromných správ, vyskakovacie notifikácie pre aktivitu na fórach, ktoré ste označili za  ”sledované” a takisto reakcie ako komentár či like na príspevky, ktoré ste napísali. Z administrátorských a moderátorských funkcií sa tu nachádza napríklad možnosť uzatvoriť alebo otvoriť diskusné vlákno, či dať ban členovi fóra. Podporované sú aj režimy zobrazenia na šírku a na výšku. Vďaka tejto aplikácii tak môžete mať všetky nové príspevky a komentáre na fóre AndroidForum.sk vždy po ruke a nič dôležité vám viac neunikne.

Verzia: 7.3.3
Pôvodná cena: 1,89 €
Aktuálna cena: 3,29 €
Verzia: 7.3.3
Pôvodná cena: 1,89 €
Aktuálna cena: 3,29 €

1.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+