MojAndroid

Samsung Galaxy S5 patrí medzi zariadenia, o ktorých sa v týchto týždňoch píše najčastejšie. Nová vlajková loď spoločnosti Samsung by totižto mala byť predstavená už začiatkom budúceho roka a hoci na verejnosť neunikli reálne zábery zariadenia, fanúšikovia majú dobrú predstavivosť a vytvárajú jeden koncept Galaxy es-päťky za druhým. Dôkazom je aj dielo zo stránky GalaxyS5Info.

samsung-galaxy-S5-koncept-09

Najnovší koncept ukazuje Samsung Galaxy S5 v modernom dizajne so zahnutým 5,25″ displejom v 2K rozlíšení. Nechýba ani výkonný 64-bitový procesor od Samsungu, 4GB RAM či dokonca 16 MPix Isocell fotoaparát, ktorý by mal zaujať aj novým objektívom. Novinkou by mali byť 4 reproduktory s priestorovým zvukom a rozhodne zaujímavou súčasťou bude aj predná 4 Mpix kamera schopná skenovať šošovku oka pri odomykaní zariadenia. Ďalšie špecifikácie spomínajú Android 4.4 KitKat, samozrejme s nadstavbou TouchWiz a nechýba ani séria obrázkov, ktoré vám vyrazia dych. Čo na tento koncept Samsungu Galaxy S5 hovoríte vy? Páči sa vám práca zahraničných redaktorov?

Zdroj: GalaxyS5Info

28.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+