MojAndroid

Blíži sa koniec roka 2013 a s ním aj sumarizovanie toho, čo sme v ňom zažili prípadne ako sa nám darilo. S týmto obdobím sú však už tradične spojené aj rebríčky a ankety, ktoré odhaľujú najlepšie produkty roka. Zo sveta technológií môžeme spomenúť napríklad aj našu vlastnú anketu Orange Android roka 2013, kde ste vybrali tie najlepšie smartfóny, tablety alebo príslušenstvo za uplynulý rok. Už čoskoro sa však dozvieme aj o najlepších slovenských aplikáciách v súťaži Android Code 2013. Tie, ktoré nepochádzajú len zo Slovenska sa však rozhodol oceniť aj Google. Najlepšie hry a aplikácie z obchodu Play, vybral do svojho vlastného rebríčka TOP aplikácií a hier tohto roku. Tu sú.

Najlepšie aplikácie roku 2013

Ako vidíte, Google tento rok nezaháľal a výber TOP aplikácií vydal v predstihu. Na zoznamoch sa nachádzajú pomerne známe herné tituly a rôzne nástroje, či iné aplikácie.

Najlepšie hry roku 2013

Súhlasíte s týmto výberom? Ktoré appky a hry by ste ešte na zoznam pridali vy?

Android-Apps-on-Google-Play-22-001152-645x488

via: androidauthority

7.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+