MojAndroid

Dnes začína december a to znamená, že nás delí presne 24 dní od vianočných sviatkov. My v redakcii MojAndroid.sk sme sa rozhodli vám opäť spraviť radosť skvelou súťažou. Spúšťame špeciálnu súťaž Android Vianoce 2013. Teší nás, že náš web stále rastie a stúpajú aj čísla návštevnosti – v novembri sme prekročili hranicu 800-tisíc návštev mesačne a skoro 300-tisíc unikátnych čitateľov (Zdroj: Google Analytics 11/2013). Robí nám to veľkú radosť a preto chceme oceniť aj našich verných čitateľov a  jedného z vás potešiť.

Pripravili sme si pre vás špeciálnu stránku AndroidVianoce.sk, kde môžete písať svoje vianočné želania. Určite aj vy máte vysnívaný Android smartfón alebo tablet, ktorý by vás pod vianočným stromčekom veľmi potešil. Stačí nám napísať toto želanie a ostatné bude už len o šťastí. Jedného z vás vyžrebujeme a výhru od nás dostane pod stromček. Súťaž platí pre prvých 10-tisíc prihlásených, takže neváhajte a zapojte sa do súťaže ešte dnes. Šťastného výhercu vyžrebujeme na Štedrý deň 24.12.2013 a jeho meno zverejníme na stránke MojAndroid.sk a AndroidVianoce.sk.

Postup: Ako sa zapojiť do súťaže Android Vianoce 2013?

1. Súťaž začína v nedeľu 1.12.2013 a končí vtedy, keď sa minie 10,000 želaní. To znamená, že najrýchlejších 10-tisíc čitateľov má možnosť vybrať si jedno zariadenie – Android tablet alebo smartfón a napísať ho do vyhľadávača na stránke AndroidVianoce.sk.

AndroidVianoce-1

2. Pri písaní názvu telefónu alebo tabletu je potrebné vybrať presný model, vyhľadávanie automaticky dopĺňa názov zariadenia z databázy. Príklad: stačí začať písať HTC One, následne sa objaví zoznam, z ktorého si myškou alebo šípkami hore/dole zvolíte svoj obľúbený model a stlačíte Enter.

AndroidVianoce-4

3. Po vybratí svojho darčeka stačí v druhom kroku uviesť Meno a priezviko a kontaktný email. Duplicitné emailové adresy kontrolujeme a budú automaticky vyradené zo súťaže.

AndroidVianoce-2

4. V poslednom kroku vám príde potvrdzujúci email, ktorý vám oznámi účasť v súťaži. O súťaži môžete povedať aj svojim známym cez sociálne siete Facebook, Twitter alebo Google+.

AndroidVianoce-3

5. Želáme vám veľa šťastia, po dosiahnutí 10-tisíc vianočných želaní sa súťaž zastaví a 24.12.2013 oznámime meno výhercu.

 

1.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+