MojAndroid

Náš portál MojAndroid.sk aj v roku 2013 organizuje hlasovanie o najlepšie Android zariadenia, ktoré sa na slovenský trh dostali počas tohto roka. Podobne ako po minulé roky, aj tentokrát môžete hlasovať za svojich favoritov v niekoľkých kategóriách, ktoré podrobnejšie predstavujeme v sérii samostatných článkov.

Náš tip
Všetko o súťaži Orange Android roka

Orange-Android-roka-2013

Ako sa zapojiť do ankety?

Do ankety a súťaže o atraktívne ceny sa môžete zapojiť dvoma spôsobmi. Hlasovaním o najlepšie zariadenia “Orange Android roka 2013″ a pozvaním svojich známych a kamarátov.

>>> H L A S O V A Ť  v  ankete <<<

Ako vyhrať nový smartfón alebo tablet?

Svoju šancu na výhru nového mobilu alebo tabletu môžete zvýšiť hneď niekoľkými spôsobmi, sú to konkrétne tieto možnosti:

  • hlasujte v čo najviac kategóriách (najlepšie všetkých šesť kategórií, minimálne však aspoň tri kategórie)
  • pozvite čo najviac svojich známych a kamarátov (minimálne však päť, aby ste boli zaradený do žrebovania o Nexus 7)
  • pozvite svojich známych aj cez svoje sociálne siete s vaším ID cez Facebook, Twitter, Google+

Na konci súťaže vyžrebujeme štyroch z vás, ktorí vyhrajú telefóny, resp. tablet, ktoré získajú najviac vašich hlasov v jednotlivých kategóriách (okrem Android inovácie). Okrem týchto 4 cien máme pripravené ešte 2 tablety Nexus 7 (2013). Tieto tablety získajú ľudia, ktorí do súťaže pozvali aspoň 5 kamarátov či známych. Podmienkou je, aby všetci pozvaní tiež zahlasovali. Človeka môžete do súťaže pozvať pomocou špeciálneho linku, ktorý sa vám vygeneruje po hlasovaní a po potvrdení pravosti emailu kliknutím na aktivačný link v emaile, ktorý vám príde po zahlasovaní. Tento link nájdete na stránke svojho “profilu”. Tento rok sme vynechali povinnú registráciu na stránke, aby bolo hlasovanie jednoduchšie, preto je “profil” v úvodzovkách. Je to proste stránka, ktorá sa vám zobrazí po kliknutí na aktivačný link. Sekcia “profil” nie je dostupná len bezprostredne po hlasovaní, ale počas celého trvania súťaže (do 30.11.2013 23:59:59).

Screen shot 2012-11-10 at 7.32.51

Najjednoduchšie je pre mnohých poslať svoj pozývací link kamarátom či známym tak, že ho vložia do mailu, či správy cez Facebook alebo iné stránky. Mysleli sme aj na vás, pozývací link môžete jednoducho skopírovať z textového políčka v hornej časti “profilu”.

Screen shot 2012-11-10 at 7.33.36

Druhou možnosťou je zdieľať svoj pozývací link pomocou sociálnych sietí alebo cez email. Stránka vám ponúka možnosť zdieľať krátku správu o ankete spolu s vašim odkazom na Facebooku, Twitteri a Google+. Stačí len kliknúť na jednu z príslušných ikoniek a dať zdieľať správu na niektorej zo sociálnych sietí.

Screen shot 2012-11-10 at 7.33.42

Mysleli sme aj na tých, ktorí sociálne siete nepreferujú.  Pre vás je tu možnosť poslať pozývací link kamarátom emailom. Po kliknutí na ikonku emailu sa objaví formulár, do ktorého stačí napísať meno a emailovú adresu vášho kamaráta, poprípade aj osobnú správu.

Screen shot 2012-11-10 at 7.55.20

Počet kamarátov, ktorí vaše pozvanie prijali, je zobrazený v pravej časti stránky vášho “profilu”. Ako vidíte, my tam máme nulu, lebo v súťaži samozrejme vyhrať nemôžeme:-)

Screen shot 2012-11-10 at 7.33.46

Ak máte ešte nejaké otázky, napíšte do komentárov a budeme sa ich snažiť všetky zodpovedať.

>>> H L A S O V A Ť  v  ankete <<<

20.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+