MojAndroid

Vyhodnotenie súťaže o nabíjací zdroj Sony CP-F2LSA

V minulom čísle Android Magazínu sme sa vás prostredníctvom krátkeho dotazníka pýtali na váš názor na Android Magazín a poprosili vás o vyjadrenie vašej spätnej väzby. Tejto ankety sa zúčastnilo niekoľko desiatok čitateľov, ktorí nám poskytli svoje názory a pripomienky. Teší nás, že až 88% z nich pri známkovaní ako v škole ohodnotilo Android Magazín jednotkou, alebo dvojkou, za čo úprimne ďakujeme a sľubujeme, že náš časopis sa budeme snažiť spraviť ešte lepším a zaujímavejším.

Graf hodnotenie Android Magazínu 9-2013

Z článkov vás najviac zaujala recenzia hybridného prístroja Samsung Galaxy S4 Zoom (23%), nasledovaná témou o budúcnosti telefonovania v EU (20%). Treťou a štvrtou najzaujímavejšou témou boli Android poradňa  a prehľad bankových aplikácií (17% a 16%).

Pýtali sme sa vás tiež na témy, ktoré by ste v Magazíne chceli vidieť. Z vašich odpovedí je zrejmé, že najviac vás zaujímajú aplikácie a ich recenzie, návody, ale tiež katalóg a porovnanie mobilov. Budeme sa snažiť na tieto vaše požiadavky reagovať a obsah Android Magazínu im prispôsobovať.

Sony-CP-F2LSA

Ešte raz ďakujeme všetkým respondentom za účasť a spomedzi všetkým sme vyžrebovali jedného, ktorý sa stáva majiteľom nabíjacieho zdroja Sony CP-F2LSA, v cene približne 70 eur, ktorý vďaka kapacite akumulátora 7000 mAh dokáže nabiť smartfón až trikrát. Meno výhercu nájdete v aktuálnom jesennom Android Magazíne na 47. strane.

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín Október/November 2013  <<

Nová súťaž o slúchadlá Beats Studio!

Ak ste v súťaži nevyhrali, alebo ste sa jej nezúčastnili, nebuďte sklamaní. Aj v tomto aktuálnom čísle vám totiž prinášame možnosť vyhrať zaujímavú cenu. Tentokrát sa jedná o štýlové slúchadlá Beats Studio by Dr. Dre v elegantnej červenej farbe a v cene až 230 eur. Keďže cena je hodnotnejšia ako v prípade minulej súťaže, aj podmienky sú o kúsok ťažšie.

Beats 2

V súťaži totiž musíte správne odpovedať na 2 otázky, týkajúce sa uvedených slúchadiel a zároveň vyplniť tri otázky, v ktorých sa vás opäť pýtame na aktuálne číslo Android Magazínu. Pri troche snahy je však odpovede na prvé dve súťažné otázky možné nájsť na internete veľmi rýchlo a vyplnenie ďalších troch, ktoré sa týkajú Android Magazínu, je len otázkou niekoľkých chvíľ. Zapojenie sa do súťaže vám tak nezaberie viac než pár minút a cena skutočne stojí za to. Odkaz na súťaž nájdete v aktuálnom Android Magazíne taktiež na 47. strane.

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín Október/November 2013  <<

Aplikácia Android Magazín je dostupná na Play Store aktuálne len pre Android tablety vo verzii 3.0 a vyššie. Pre správne spustenie aplikácie je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Adobe AIR. Aplikácia Android Magazín beží na platforme Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactive.

Staršie čísla

18.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+