MojAndroid

Posledné stretnutie Android fanúšikov a redakcie portálu MojAndroid.sk s partnermi bude v meste Nitra. Telekom Android Roadshow 2013 sa bude konať v Nitre v sobotu 30.novembra 2013 v hoteli Mikado. Príďte a osobne si vyskúšajte horúce novinky z dielní spoločností Sony, Samsung, Asus, HTC, Prestigio, Intel a Tatra banka VIAMO a príslušenstvo spoločností Creative a Belkin.

AndroidRoadshow-2013-Nitra-Header

Stretnite sa s redaktormi portálu MojAndroid.sk, čaká vás zaujímavý sprievodný program a prednášky, v ktorých sa dozviete aktuálne novinky. Už ste držali v rukách esá ako Sony Xperia Z1, Xperia Tablet Z, HTC One mini, Asus Fonepad Note 6, nový Nexus 7 (2013) alebo Samsung Galaxy Note 3 + Galaxy Gear. To je len časť noviniek, ktoré partneri pripravia vo svojich stánkoch. A nebudú chýbať ani atraktívne súťaže, z ktorých si budú môcť zúčastnení odniesť hodnotné ceny. Celkovo rozdáme viac ako 20 cien, tie najlepšie sú:

cany Android roadshow Nitra

  • ASUS MemoPad HD 7
  • ASUS Fonepad
  • Sony Xperia M
  • HTC Desire 500
  • 10x navigácia Sygic
  • Samsung Galaxy S4
  • Sony Xperia Z1 (výhra pre celkovú MISS Android Roadshow 2013)

Android-Roadshow-2013-mapka-Nitra

Neváhajte, povedzte o akcii svojim priateľom a známym čo najskôr. Vstup na stretnutie je zdarma, a stále sa môžete prihlásiť. Všetky informácie sú k dispozícii aj na stránke www.androidroadshow.sk. Vzhľadom na to, že vstup je voľný, občerstvenie nie je zabezpečené. Tešíme sa na vašu účasť.

Ako bolo na Android Roadshow v iných mestách?

Pozrite si fotogalériu:

Náš tip
Fotogaléria: Telekom Android Roadshow 2013 Prešov
Náš tip
Fotogaléria: Telekom Android Roadshow 2013 Banská Bystrica
12.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+