MojAndroid

Steve Wozniak, spoluzakladateľ spoločnosti Apple, by v budúcnosti rád videl aby tieto dve spoločnosti navzájom spolupracovali. Podľa Steveho je najväčšou výhodou Androidu vyhľadávací engine a hlasový asistent Google Now. “Niekedy poviem  “choď k Joe’s Diner” a SIRI nevie kde to je. Android obyčajne áno.”

apple

Wozniak chváli aj niektoré funkcie zariadení Samsung. “Prial by som si, aby ich používal a mohol mať aj Apple.” Steve by vo svete rád videl viac spolupráce medzi jednotlivými spoločnosťami, ktoré by technológie navzájom zdieľali a vymieňali ich za účelom vývoja lepších a modernejších zariadení.

Osobne si myslím, že spolupráca nie je na škodu a môže priniesť pokrok vo viacerých odvetviach. Buďme však úprimný, Apple a Google pravdepodobne nikdy nebudú spolupracovať v takej miere, aby sa spolu podieľali na vývoji nových technológií a produktov. Sám Steve Jobs kedysi totižto povedal, že je “ochotný viesť aj nukleárnu vojnu…“ proti Androidu. Myslím, že tento výrok jasne vystihuje postoj Applu voči spolupráci s internetovým gigantom Google.  Navyše, práve konkurenčný boj poháňa celý technologický priemysel dopredu a to je len dobre.

Zdroj: cultofandroid

 

4.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+