MojAndroid

Predchádzajúce správy o LG G Flex sa v nedeľu potvrdili oficiálnym odhalením spoločnosťou. Novinka podobne ako Samsung Galaxy Round prináša flexibilý displej, tentokrát však so 6 palcovou uhlopriečkou a ohybom v horizontálnej rovine. Zobrazovací panel však dosahuje rozlíšenie len 720 x 1280 px. LG v smartfóne použil aj novú technológiu pre ochranu zadného krytu. Ten sa vďaka špeciálnemu povrchu dokáže sám opraviť. Poškodenia v podobe menších škrabancov tak dokážu zmiznúť už do niekoľkých minút.

LG-Flex-is-official

Vnútornosti zariadenia sú inak veľmi podobné so súčasnou vlajkovou loďou výrobcu – LG G2. Srdcom smartfónu je teda štvorjadrový procesor Snapdragon 800 taktovaný na 2,26 GHz, ktorému asistujú 2 GB RAM. Vnútorná pamäť pojme 32 GB dát, nechýba ani podpora microSD. V ďalšej výbave okrem inej bežnej výbavy nájdete 13 Mpix fotoaparát, 3500 mAh batériu a samozrejme Android 4.2.2 Jelly Bean so softvérovou nadstavbou LG UI. Rozmery LG G Flex dosahujú 160.5 x 81.6 x 7.9/8.7mm, hrúbka sa v jednotlivých častiach konštrukcie pohybuje od 7,9 do 8,7 mm. Hmotnosť sa zastavila na 177 gramoch.

LG-Flex-is-official (1)

LG G Flex sa má začať predávať už na budúci mesiac v Južnej Kórei. Zatiaľ nepoznáme cenu, za ktorú sa bude predávať, rovnako ako ani to, či sa dostane na svetový trh. Po vzore  Samsungu Galaxy Round si však myslíme, že bude dostupný len v domovskej krajine.

LG-Flex-is-official (2) LG-Flex-is-official (3)

Zdroj: GSMarena

28.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+