MojAndroid

V minulosti sme mohli vidieť niekoľko uniknutých fotografii pripravovaného smartfónu Nexus 5, ktorý zastrešuje internetový gigant Google. Dnes sa však objavil po prvý krát render bielej verzie Nexusu 5, ktorý priniesol prostredníctvom sociálnej siete Twitter známy tipster evleaks. Ak sa obrázok zakladá na pravde, biely model LG Nexus 5 ponúkne prednú časť a hrany v čiernej farbe, pričom biely bude len zadný kryt.

biely-Nexus-5

Evleaks ďalej naznačuje, že zariadenie by malo byť predstavené už 1. novembra, teda piatok. Ak Google naozaj plánuje vytvoriť tlačovú konferenciu, pozvánky pre médiá bude pravdepodobne rozosielať už čoskoro. Podľa posledných informácií, Nexus 5 by mal ponúknuť výkonný čip Snapdragon 800 taktovaný na frekvenciu 2.3Ghz, 2 GB operačnej pamäte RAM, 8 MPx fotoaparát s optickou stabilizáciou, 16/32GB vnútorná pamäť a 2300mAh alebo 3000 mAh batériu.

Náš tip
Nexus 5 sa na chvíľu objavil v obchode Play, 16 GB model stojí 349$

Zdroj: pocketnow.com

 

28.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+