MojAndroid

Spoločnosť Samsung ako jeden z najväčších sponzorov zimných olympijských hier v ruskej Soči odmení každého atléta, ktorý sa tejto najvyššej športovej udalosti zúčastní. Je jedno, či atlét vyhrá alebo prehrá, Samsung ho odmení svojím najvýkonnejším zariadením Samsung Galaxy Note 3 úplne bezplatne. Najväčší výrobca mobilných zariadení totiž chce, aby atléti “zažili, zachytili a zdieľali svoje olympijske zážitky moderným spôsobom”.

Samsung-Galaxy-Note-3

Zatiaľ čo si atléti budú užívať svoje nové mobilné zariadenia, plánuje Samsung predstaviť aj vylepšenú aplikáciu Wireless Olympic Works (WOW), ktorá má všetkým prítomným priniesť najaktuálnejšie informácie priamo z diania hier a výsledky jednotlivých disciplín v priebehu krátkej chvíle. Samsung týmto počinom len potvrdzuje svoje postavenie na trhu s mobilnými zariadeniami a lepšiu reklamu ako na olympiáde, zrejme v najbližšej dobe nevymyslí.

Náš tip
[VIDEOrecenzia] Prvý pohľad na Samsung Galaxy Note 3

Zdroj: TheVerge

22.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+