MojAndroid

Pre všetkých chemikov je tu aplikácia Periodická tabuľka od Petra Kletečku. Už z názvu je jasné, na čo a pre koho je aplikácia určená. Periodická tabuľka je v slovenskom jazyku a obsahuje zoznam prvkov periodickej sústavy s podrobnými informáciami, napríklad o protónovom čísle, oxidačnom čísle, elektrónovej konfigurácii, hustote, kritickej teplote a podobne.

Periodická_tabuľka_3 Periodická_tabuľka_2 Periodická_tabuľka_1

Prvky môžu byť usporiadané podľa viacerých kritérií, či už podľa názvu, latinského názvu, periódy, skupiny, protónového čísla, atómovej hmotnosti alebo série. Po otvorení prvku sú údaje zobrazené v prehľadnej tabuľke a k dispozícii je aj možnosť zobrazenia prvkov z rovnakej kategórie. V aplikácii by som uvítal ešte možno možnosť prvky rýchlo vyhľadávať, inak jej ale až tak nemám čo vytknúť. K dispozícii je okrem slovenského aj český jazyk. Na obchode Play nájdete Periodickú tabuľku zadarmo.

Verzia: 5.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.3
Aktuálna cena: Zdarma

19.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+