MojAndroid

Okuliare Google Glass patria k jedným z najinovatívnejších technologických zariadení, ktoré boli predstavené. Zatiaľ však nie sú dostupné širokej verejnosti a vyskúšať si ich mohla len malá skupinka zamestnancov Googlu a asi 2000 ďalších vývojárov a ľudí, ktorí mali to “šťastie” si ich zakúpiť za sumu rovnú 1500$. Okuliare však podľa niektorých nie sú dostatočne “cool” na to, aby sa mohli predávať a očividne nie sú príťažlivé ani cenou. To by sa však už v blízkej budúcnosti malo zmeniť.

Glass

Druhá generácia Google Glass má priniesť “coolovejšie” a lepšie vyzerajúce okuliare. “Ak použijeme analógiu s automobilmi, tak toto bude mode T. Je ľahký, pohodlný a cool,” povedal Dr Mary Lou Jepsen, šéf  divízie displejov v Google [x] laboratóriu. “Stanete sa závislými na ich rýchlosti a dovolia vám spraviť viac – rýchlo a jednoducho.” Jepsen tiež dodáva, že Google Glass tím “spí cez noc asi len tri hodiny, aby technológiu posunuli ďalej.

Coolovejšia a rýchlejšia verzia Google Glass by sa mohla na verejnosti objaviť už v budúcom roku. Presný dátum predstavenia a cena však aj naďalej ostávajú tajomstvom.

Náš tip
Google Glass by sa po zverejnení mohli predávať za 300 dolárov
Náš tip
Google Glass by mohli v budúcnosti vyzerať viac ako bežné okuliare

Zdroj: gizmodo

16.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+