MojAndroid

Pre všetkých pivkárov tu je aplikácia s názvom Spoznaj svoj Pilsner. Táto prináša unikátnu funkciu v podobe rozpoznávania pravého piva Pilsner a jeho čerstvosti. Stačí smartfón namieriť na pohár piva a  aplikácia rozpozná, či ide o čapovaný nepasterizovaný Pilsner Urquell z tanku a to, aký je čerstvý.

Spoznaj_svoj_Pilsner1 Spoznaj_svoj_Pilsner_3

Aplikácia prichádza v klasických farbách českého piva. Ponúka niekoľko funkcií, no tou hlavnou je už vyššie spomínaný skener. Vďaka nemu budete schopní určiť pravosť a čerstvosť piva s presnosťou na dni. Aspoň tak to tvrdí Jaro Zacko, kreatívny riaditeľ Triad Advertising. V prípade, že je výsledok negatívny, ponúkne aplikácia užívateľovi navigáciu do najbližšieho podniku, kde sa nepasterizovaný Pilsner čapuje.

Spoznaj_svoj_Pilsner_6 Spoznaj_svoj_Pilsner_2

Ďalšia funkcia aplikácie ponúka možnosť pozrieť si proces varenia piva priamo v pube. Stačí nasnímať špeciálne podpivníky a prostredníctvom rozšírenej reality sa pred očami užívateľa rozbehne animovaný proces výroby. Varenie nepasterizovaného Pilsneru a jeho dovoz až do pubu je rozdelený do štyroch kapitol, ktoré si možno pozrieť nasnímaním štyroch podpivníkov z limitovanej edície. Ďalšími súčasťami aplikácie je aj mapa podnikov a súťaž Pivná cesta, v ktorej sa môže každý užívateľ pokúsiť získať vstupenku do plzenského pivovaru.

Verzia: 10°
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 10°
Aktuálna cena: Zdarma

16.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+