MojAndroid

Herné štúdio Rovio je celosvetovo známe vďaka vôbec najpopulárnejšej Android hre – Angry Birds. V Obchode Play sa nachádza niekoľko druhov tejto zábavnej 2D hry a čoskoro k nim pribudne prvá 3-rozmerná pretekárska hra od Rovia s názvom Angry Birds Go!. Čo tento titul prinesie a ako približne bude vyzerať si môžete pozrieť na priloženom videu.

Prvá pretekárska hra od Rovia sľubuje dlhé hodiny zábavy bez obmedzení a poplatkov. Hra by mala byť bezplatne dostupná v Obchode Play už 11. decembra, pričom Rovio zverejní aj špeciálnu “odpočítavaciu aplikáciu”, v ktorej budú môcť nedočkaví fanúšikovia skúsiť ešte pred 11. decembrom, ako nová hra funguje. Ich povinnosťou však bude naskenovanie špeciálneho kódu z reálnych hračiek Angry Birds (tzv.  TELEPODS), ktorých výrobcom je spoločnosť Hasbro. Rovio pri novinke spomenulo aj prítomnosť viacerých charakterov so špeciálnymi schopnosťami a pravidelné aktualizovanie hry v budúcnosti, čo prinesie jej neustále zlepšovanie a dopĺňanie o nové kolá a misie. Ak patríte medzi fanúšikov nahnevaných vtákov, máte sa jednoznačne na čo tešiť a hra Angry Birds Go! vás určite osloví. Kto sa na ňu teší spolu s nami?

Zdroj: AndroidCommunity

15.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+