MojAndroid

Samsung aj LG už započali výrobu flexibilných displejov a výrobca z Južnej Kórey dokonca už svoj prvý smartfón s ním aj predstavil. Na rade je však LG, ktorý by mal Samsung nasledovať už na budúci mesiac a predstaviť novinku v podobe smartfónu s ohnutým displejom. Niesť by mal názov LG G Flex a ponúknuť by mal špičkové hardvérové parametre, vrátane displeja s Full HD rozlíšením, či procesora Snapdragon 800.

LG G Flex_3

Na rozdiel od Samsungu Galaxy Round je však prehnutie displeja realizované úplne inak. Namiesto toho, aby výrobca prehol konštrukciu po šírke z boku na bok, pri LG G Flex je ohyb realizovaný zhora nadol. Ako bude nový smartfón od LG vyzerať už vieme aj vďaka najnovším tlačovým fotografiám, ktoré G Flex odhaľujú vo jeho plnej kráse. Podobne, ako pri LG G2, aj tento bude disponovať ovládaním na zadnej strane a pravdepodobne aj novým typom batérií, ktoré spoločnosť predstavila len minulý týždeň.

LG G Flex LG G Flex_2

Zdroj: androidauthority

14.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+