MojAndroid

Samsung hodinky Galaxy Gear si medzi recenzentmi zatiaľ nevyslúžili veľkú pochvalu. Ak by ste sa ale pre ne mali rozhodovať, určite príde vhod možnosť nahrať do nich takmer akúkoľvek aplikáciu. Hoci hodinky disponujú len menej výkonným hardvérom v podobe 800 MHz procesora, 512MB RAM a 4GB vnútornej pamäte, stále dokážu obstojne pracovať s operačným systémom Android vo verzii 4.2.2 Jelly Bean.

gear-apps

Práve tento OS má možnosť pristupovať k viac ako miliónu aplikácií na Google Play. Samozrejme nie priamo z týchto hodiniek. Samsung pre ne sprístupnil len niekoľko aplikácií, ktoré sú pre malý 1,65″ displej optimalizované. Ron Amadeo z Ars Technica však na hodinkách spustil niekoľko ďalších, ktoré nahral pomocou ADB sideloadu do Galaxy Gear so zapnutým USB debuggingom. Na zariadení si zahral Candy Crush, počúval hudbu a dokonca spustil video.

10.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+