MojAndroid

Focal (Beta)

Focal v beta verzii prináša do každého Android zariadenia aplikáciu fotoaparátu z populárneho CyanogenModu. Táto neprináša len unikátne používateľské prostredie, ale aj zaujímavé funkcie. Spomenúť môžeme napríklad PicSphere mód, ktorý kombinuje funkciu 360 stupňových fotografií Photosphere od Google a panorámy VR od LG. Samozrejmosťou je prítomnosť HDR, ale aj iných funkcií.

focal2 focal

Chronus – Home and Lock widget

Ďalšia aplikácia z CyanogenModu, tentokrát ide o hodiny s počasím, ktoré môžu informovať aj o nadchádzajúcich udalostiach z Google kalendára. To všetko samozrejme v peknom a úhľadnom používateľskom prostredí, ktoré sa bude vynímať na vašej ploche alebo uzamknutej obrazovke.

chronusľ chronus

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

MyScript Stylus (Beta)

Ide o aktraktívnu aplikáciu pre rozpoznávania písaného textu na displeji vášho smartfónu alebo tabletu. Ponúka všetky funkcie, ktoré by ste od takejto aplikácie očakávali a aj niečo naviac. Stači si nainštalovať MyScript Stylus, spustiť akúkoľvek aplikáciu kde sa otvorí klávesnica, v tomto prípade MyScript, a môžete pomocou prsta alebo stylusu začať písať. Text sa automaticky prekonvertuje do digitálnej podoby.

MyScript Stylus_2 MyScript Stylus

Verzia: 3.3.88
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3.88
Aktuálna cena: Zdarma

Mobie

Mobie je súhrn šiestich aplikácií, ktoré spájajú výhody nástrojov pre zvýšenie bezpečnosti Androidu, ochranu pred odcudzením, správu napájania, sledovanie dát, správu pamäte a odporúčanie aplikácií.

Mobie2 Mobie

Mini Tasker

Aplikácia Mini Tasker vám umožní ovládať váš smartfón alebo tablet úplne novým spôsobom. Môžete si nastaviť vlastné úkony, ktoré sa vykonajú na podnet niektorej z aplikácií alebo napríklad senzorov zariadenia.

Mini Tasker_2 Mini Tasker

Readmill ebook reader

K jedným z najlepších riešení a noviniek oblasti čítania elektronických kníh na smartfónoch a tabletoch patrí čítačka Readmill ebook reader. Možné je pridať vlastné e-knihy, ktoré sú uložené v pamäti zariadenia alebo si môžete pozrieť voľné knihy, ktoré ponúka aplikácia v angličtine. Čaká na vás niekoľko užitočných funkcií, to všetko úplne zadarmo.

Readmill-–-ebook-reader-Android-aplikacie-2 Readmill-–-ebook-reader-Android-aplikacie-3

App Lock

Pomocou App Lock môžete chrániť heslom, ktorúkoľvek aplikáciu nachádzajúcu sa na vašom Androide. Okrem iného môže App Lock vytvoriť bezpečne heslo zA vás alebo pridať bezpečnostnú otázku pri zabudnutí hesla.

App Lock2 app lock

Galaxy Note3 For All

Aplikácia prináša originálne súbory z Galaxy Note 3 do ktoréhokoľvek smartfónu. Obsahuje zvuky 9 alarmov, 20 notifikácií, 32 zvonení a veľa tapiet a iných prvkov z Galaxy Note 3.

Galaxy Note 3 2 Galaxy Note 3

MixBit

MixBit je mobilnou aplikáciou, ktorá umožňuje vytvárať videá v skupinách. Každý používateľ môže pridať do videa vlastný klip, alebo niekoľko klipov, s dĺžkou maximálne 16 sekúnd a celkovo sa do jedného záznamu zmestí až 256 videí. Klipy môžete editovať a inak upravovať priamo v smarfóne alebo tablete, odkiaľ ich následne môžete rovno aj publikovať. Používatelia sú však nútení medzi sebou spolupracovať, dopĺňať sa a spraviť zo svojho videa to najlepšie, čo dokážu.

MixBit3 MixBit2

PushBullet

Služba po prepojení s Google účtom umožňuje posielať poznámku, adresu, odkaz na internetové stránky, zoznam úloh a samozrejme aj akýkoľvek súbor. o odoslaní sa na vašom mobilnom zariadení zobrazí notifikácia, ktorá upozorňuje na príchod informácie.

Pushbullet-prenos-suborov-z-PC-do-androidu-3 Pushbullet-prenos-suborov-z-PC-do-androidu-2

Verzia: 17.7.20
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 17.7.20
Aktuálna cena: Zdarma

5.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+