MojAndroid

Mnoho ľudí dnes nakupuje miesto tradičných kníh v pevnej väzbe, tzv. elektronické knihy, ktoré je možné čítať prostredníctvom špecializovaných čítačiek alebo tabletov. Sú však situácie, kedy máte poruke len váš smartfón. Preto je dobré mať nainštalovanú kvalitnú aplikáciu na čítanie takéhoto obsahu. K jedným z najlepších riešení a noviniek z tejto oblasti patrí čítačka Readmill ebook reader.

Readmill – ebook reader Android aplikacie

Pri prvom spustení vás aplikácia upozorní na prihlásenie prostredníctvom Facebooku alebo e-mailovou adresou. Potom je možné pridať vlastné e-knihy, ktoré sú uložené v pamäti zariadenia alebo si môžete pozrieť voľné knihy, ktoré ponúka aplikácia v angličtine. Otvorením knihy sa obrazovka roztiahne na celú plochu displeja, pričom ťuknutím na obrazovku sa objavia ovládacie prvky. Posun strán je riešený dotykovým gestom sprava doľava, pričom prechody sú veľmi plynulé. Dostupný je aj nočný režim pre pohodlnejšie čítanie pri slabom osvetlení.

Readmill – ebook reader Android aplikacie Readmill – ebook reader Android aplikacie Readmill – ebook reader Android aplikacie

Zaujímavá je aj možnosť nahrať knihy do svojej knižnice prostredníctvom domovskej stránky, kde máte vytvorený aj svoj profil. Iní používatelia vidia čo čítate a môžu vás sledovať. Readmill ebook reader osloví svojich používateľov najmä prepracovanou minimalistickou grafikou a pohodlným používateľským prostredím. Aplikácia je dostupná zadarmo a stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený odkaz. Aplikácia je kompatibilná so zariadeniami so systémom Android 4.0 a vyšším.

4.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+