MojAndroid

V súčasnosti má používateľ na výber skutočne veľké množstvo služieb, či už je to odosielanie e-mailov, ukladanie dát do cloudu alebo online editácia dokumentov. Niekedy je však veľmi ťažké mať prehľad o tom, čo kde máme uložené a kde máme hľadať. Práve tu prichádza na pomoc aplikácia FindIt, ktorá túto úlohu robí neuveriteľne jednoduchou.

android-aplikácie-FindIt_3 android-aplikácie-FindIt_2 android-aplikácie-FindIt

Pomocou FindIt je možné vyhľadávať v emailovom klientovi Gmail, ako aj cloudovom úložisku Drive a DropBox. Pre účely vyhľadávania je možné pridať aj viac účtov. Po spustení aplikácie budete vyzvaní na vytvorenie konta, s ktorým sa budú údaje synchronizovať a umožní rýchle vyhľadávanie podľa osôb, času alebo typu dát. Posledná možnosť umožní vyhľadať dáta podľa typu, či už ide o e-mail, dokument, alebo multimediálny súbor. Vyhľadávanie podľa času vám zas umožní rýchlo nájsť relevantné dáta v určitom časovom rozmedzí. Ak viete kto vám poslal e-mail, ktorý neviete nájsť, môžete využiť vyhľadávanie podľa osôb. Ako aplikácia funguje si môžete pozrieť aj na videu.

Vyhľadávať pomocou FindIt je skutočne jednoduché, rýchle a prehľadné. Aplikáciu na obchode Play nájdete zadarmo a je kompatibilná s Androidom 2.2 a vyšším.

4.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+