MojAndroid

Tak, ako bolo prisľúbené, autori populárneho simulátora Transport Tycoon vydali dnes oficiálny port hry v obchode Google Play. Používatelia systému Android tak majú možnosť zahrať si titul na svojich tabletoch (hra je očividne dostupná len pre tablety). Ukážte svoje talent riadiť dopravný podnik a vybudujte si vlastný monopol aspoň virtuálne. Hra je samozrejme platená a stiahnuť si ju môžete za poplatok 5,99 €.

Remake Transport Tycoonu pre Android obsahuje všetko to, čo pôvodná klasika a má aj niekoľko noviniek, ako je väčší a bohatší svet a širokú ponuku pozemných, námorných alebo leteckých vozidiel. Celé rozhranie muselo byť prispôsobené dotykovému ovládaniu, namiesto tradičného klikania myšou. Transport Tycoon nepochybne ponúkne dlhé hodiny hrania a skvelej zábavy. hru si môžete zakúpiť kliknutím na nižšie uvedený widget.

transport tycoon android hry transport tycoon android hry

Ak nepoznáte Transport Tycoon, jedná sa o simuláciu obchodného manažmentu, kde ovládate prepravnú spoločnosť. Cieľom hry je vytvoriť firmu, ktorá svojim prínosom v leteckej, námornej, cestnej alebo železničnej preprave vytvára väčšie zisky než konkurencia. Hráči pritom začínajú vytváraním jednoduchých ciest a a prepracujú sa časom aj k zložitejším formám prepravy. Pôvodná hra bola prvý krát vypustená v roku 1994, to znamená, že hra musela prejsť úpravami používateľského prostredia, aby ju používatelia mohli hrať aj na dotykových obrazovkách.

Verzia: 0.40.1215
Aktuálna cena: 5,99 €
Verzia: 0.40.1215
Aktuálna cena: 5,99 €
3.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+