MojAndroid

Športovci a najmä ľudia milujúci adrenalínové aktivity pojem GoPro určite nepočujú prvýkrát. Ide o celosvetovo najúspešnejšiu outdoorovú kameru, ktorú si obľúbili milióny ľudí po celom svete. Dnes spoločnosť predstavila vylepšenú generáciu tejto kamery, ktorá prináša menšie rozmery a lepšie optické riešenie než rad Hero 3, ktorý sa na našom trhu predáva už nejaký ten mesiac. GoPro Hero 3+ tak preberá žezlo a mieri na všetky riadidlá, lyže, motorky či rally autá, aby zachytila tie najzaujímavejšie adrenalínové momenty. Výber tých najlepších nájdete vo videu nižšie.

[embed width=”560″ height=”349″]http://youtu.be/3wbvpOIIBQA[/embed]

Náš tip
Recenzia | GoPro Hero 3 | Odolná kamera pre extrémne športy

Nové kamery GoPro Hero 3+ vychádzajú z modelového radu GoPro Hero 3. Vlajkovou loďou sa stala GoPro Hero 3+ Black edition, ktorú výrobca ocenil na $399. Nová generácia prináša vylepšenú optiku, ktorá zaručuje “ďaleko ostrejší obraz” a video nahráva v pomere 16:9. Ako predošlá verzia, aj Hero 3+ BE umožňuje nahrávať video v rozlíšení 4K pri 15 fps, 2.7K pri 30 fps, 1440p pri 48 fps, 1080p pri 60 fps, 960p pri 100 fps a 720p pri snímkovaní až 120 fps. Kamera je oproti svojej predchodkyni až o 20% menšia, pričom narástla jej výdrži batérie až o 30%.

goprohero3+

Druhým modelom je GoPro Hero 3+ v striebornej edícii s cenou $299, ktorá prichádza v o 15% menšom tele, so schopnosťou nahrávať 1080p video pri snímkovaní 60fps a HD 720p video pri 120 fps. Novinkou je tiež vylepšené bezdrôtové ovládanie, ktoré zdedila po svojej “drahšej” sestre. Modelový rad uzatvára GoPro Hero 3+ White edition za cenu iba $199, ktorá ponúka špecifikácie staršej generácie v tele, ktoré na rozmeroch stratilo taktiež 15%. Všetky tieto kamery sú odolné voči vode do hĺbky 40 metrov a ponúkajú bohaté príslušenstvo. Veríme, že to nebude trvať dlho a odolné kamery GoPro Hero 3+ sa dostanú aj na náš trh, avšak s cenovkou ekvivalentnou tej v dolároch, akurát vyjadrenej v EUR-ách.

Zdroj: TheVerge

1.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+