MojAndroid

Stretnutie Android fanúšikov Telekom Android Roadshow 2013 nie je len záležitosť pánov. Na akcii sa objavujú aj dievčatá, ktoré majú záľubu v technologických novinkách, prípadne len sprevádzajú svojich partnerov.  Miss Android Roadshow je súťaž o najsympatickejšie dievča na akcii. Tento rok nám spoločnosť SONY do súťaže venovala nový SONY Xperia Z, ktorý dostane jedno z dievčat. Spúšťame hlasovanie v Prešove.

Náš tip
Fotogaléria: Telekom Android Roadshow 2013 Prešov
Sony-Xperia-Z-1
Sony Xperia Z

Najnovšie sme s našou Telekom Android Roadshow 2013 navštívili mesto Prešov, kde sa objavili krásne slečny z východu. Do súťaže sa zapojilo celkovo  12 dievčat,  ktoré sa odfotili s naším maskotom Androidkom. Spúšťame hlasovanie a vy máte možnosť vybrať najsympatickejšie dievča z Prešova, ktoré postúpi do celoslovenského finále. Hlasovanie bude prebiehať pomocou formulára, trvať bude presne dva týždne od dnešného dňa 30. septembra do 14. októbra.

Android-Roadshow-Presov-Miss 1
1. Simona P.
Android-Roadshow-Presov-Miss 2
2. Natália P.
Android-Roadshow-Presov-Miss 3
3. Michaela Z.
Android-Roadshow-Presov-Miss 4
4. Klaudia L.
Android-Roadshow-Presov-Miss 5
5. Lucia L.
Android-Roadshow-Presov-Miss 6
6. Ivana P.
Android-Roadshow-Presov-Miss 7
7. Nikola. L
Android-Roadshow-Presov-Miss 8
8. Jana K.
Android-Roadshow-Presov-Miss 1
9. Michaela T.
Android-Roadshow-Presov-Miss 9
10. Lucia C.
Android-Roadshow-Presov-Miss 10
11. Lucia L.
Android-Roadshow-Presov-Miss 11
Adriana P.

Hlasovanie

Spustili sme hlasovanie a vy môžete poslať svoj hlas najsympatickejšiemu dievčaťu z Bratislavy. Stačí vyplniť tento dotazník. Hlasovať môžete len raz, duplicitné odpovede budú vymazané.

30.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+