MojAndroid

Minulý týždeň ste mohli zaznamenať niekoľko aktualizácii Android aplikácii, medzi ktorými bol aj populárny e-mailový klient Gmail. Google sa tak pravdepodobne pripravuje na ďalšiu verziu systému Android 4.4 KitKat. Portálu AndroidPolice sa však po analýze zdrojových kódov podarilo zistiť, že aplikácia Gmail čoskoro získa kontroverznú funkciu v podobe reklám.

Gmail reklamy Gmail reklamy

Avizovaná minulotýždňová aktualizácia aplikácie Gmail pre Android priniesla nové kartové rozloženie konverzácii, ktoré ide ruka v ruke s dizajnovými prvkami aplikácie Google+. Okrem toho však získala niekoľko ďalších drobných úprav a tiež skrytú funkciu zobrazovania reklám, ktorá čaká len na to, aby bola aktivovaná. Reklamy sa pravdepodobne budú zobrazovať v podobe e-mailov a bude ich možné uložiť ako správu alebo jednoducho odstrániť.

Ďalšie zmeny sa týkajú zobrazenia notifikácie e-mailu, ktorá teraz obsahuje ikonu začiatočného písmena odosielateľa. Tím Gmailu tiež pridal upozornenie na neodoslané položky v priečinku odoslaných správ. Zmenami prešli aj ikony používateľského prostredia, ktoré sú teraz o niečo tmavšie a výraznejšie.

Zdroj: Androidpolice

 

30.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+