MojAndroid

Fujitsu je značka, ktorá je pre spotrebiteľov v Európe pomerne neznáma. V Japonsku však zvykne svojimi zariadeniami prekvapiť a inak tomu nie je ani s novinkou Fujitsu Arrows A, ktorá nás zaujala vo viacerých ohľadoch.

arrowsa

Smartfón disponuje dnes už štandardným displejom s veľkosťou 5 palcov a rozlíšením Full HD. Jeho srdcom je štvorjadrový procesor Snapdragon 800, ktorý dopĺňa 2GB pamäť RAM. Vnútorné dátové úložisko poskytuje používateľovi kapacitu až 64GB a rozšíriť ho je možné o ďalších 64GB pomocou pamäťových kariet microSD. Samozrejme najviac nás zaujala prítomnosť čítačky odtlačkov prstov, 13 Mpix fotoaparátu s optickou stabilizáciou, či batérie s kapacitou 2600 mAh. Táto má podľa spoločnosti zabezpečiť výdrž na úrovni troch dní. Navyše, smartfón disponuje aj funkciou rýchleho nabíjania, ktorá už po 10 minútách po pripojení nabíjačky zabezpečí celodennú výdrž.

Fujitsu Arrows A samozrejme disponuje ďalšími vymoženosťami, ktoré dnešné smartfóny bežné ponúkajú. Je škoda, že spoločnosť telefóny do Európy nevyváža a Arrows A je určený len pre mobilného operátora Softbank v Japonsku. Tam by sa mal začať predávať v priebehu decembra.

Zdroj: engadget

30.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+