MojAndroid

Potom, čo bola založená spoločnosť CyanogenMod Inc., tím úspešných developerov získava čoraz väčšiu pozornosť médii, v snahe zistiť ďalšie plány do budúcnosti. Už vieme, že CyanogenMod bude spolupracovať s výrobcom Oppo. Najnovšia vlajková loď spoločnosti Oppo N1 tak získala priamu podporu pre jednu z najpopulárnejších ROM. Ďalším plánom je predstaviť svetu jednoduchší spôsob inštalácie ROM do svojich zariadení. Nejedná sa však o aplikáciu pre Android, ktorá by všetky kroky urobila za vás priamo z mobilného zariadenia.

cyanogen mod instalator

V obchode Google Play sa objaví nová aplikácia, ktorú si budú môcť nainštalovať záujemcovia o alternatívnu ROM. Aplikácia bude však slúžiť len na to, aby používateľov previedla jednotlivými krokmi pre načítanie CyanogenMod-u do zariadenia. Potom zobrazí odkaz na webové stránky, kde si budú môcť stiahnuť aplikáciu do počítača a až tá sa bude starať o celý proces. Ten je však naozaj jednoduchý a na videu nižšie môžete vidieť test inštalácie z portálu AndroidPolice. Nový inštalátor má byť predovšetkým cielený pre menej technicky zdatných používateľov alebo pre nováčikov, ktorí chcú vyskúšať CyanogenMod.

Zdroj: androidandme

30.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+