MojAndroid

Morse IT! je aplikácia, ktorá dokáže za vás preložiť text do morseovky a vyslať ho pomocou LED diódy zariadenia. Toto je primárny a zároveň aj jediný účel, pre ktorý bola vytvorená.

android_aplikácie_morse2 android_aplikácie_morse

Používateľské prostredie aplikácie nijako na prvý pohľad neláka, no to nijako neuberá na jej funkčnosti. Úplne navrchu nájdete pole pre zadávanie textu, ktorý chcete prekonvertovať do morseovky. Nastaviť môžete ešte maximálny počet slov, ktoré sa pomocou LED diódy vyšlú za jednu minútu a rýchlosť preblikávania. V spodnej časti nájdete už len tlačidlá pre blinker, vymazanie textu a samotné spustenie vysielača správy v morseovke.

K dispozícii je aj aplikácia pre čítanie takejto svetelnej správy. Na obchode Play je dostupná pod názvom Demorse It!, no aby ste ju mohli využívať musíte si ju zakúpiť za pomerne vysokú cenu. Cena 4,19€ sa mi zdá byť však predsa len prehnaná.

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 1,80 €
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 1,80 €

Ak hľadáte aplikáciu, ktorá vám uľahčí posielanie správ v morseovej abecede, tak potom bude Morse IT!, ako stvorený pre vás. Vyslanie núdzovej správy SOS alebo iného textu pomocou svetelnej signalizácie tak nebude žiadny problém. V núdzi poslúži aplikácia aj ako výstražné svetlo pre chodcov v noci.

Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma

25.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+