MojAndroid

Britský maloobchodný reťazec Tesco je známy svojou širokou ponukou produktov, ktoré predáva pod vlastnou značkou. Najnovšie sa do jeho portfólia zaradí aj 7-palcový Android tablet s názvom Tesco Hudl, ktorý bude zaujímavý svojou nízkou cenovkou 119 libier (uvedená cena nie je oficiálna pre Slovensko, pozn. redakcie), pričom majitelia Clubcard ho budú môcť získať so zľavou.

tesco hudl android tablet

Tesco Hudl ponúka 7-palcový displej s rozlíšením 1440 x 900 pixelov a štvorjadrový procesor taktovaný na frekvenciu 1,5 Ghz. Vnútorná pamäť dosahuje kapacitu 16 GB a dostupný je aj micro SD slot s podporou 32 GB kariet. Podľa informácii bude výdrž batérie na jedno nabitie slušných 9 hodín prehrávania videa. Nájdeme tu aj dual-band WiFi, Bluetooth 4.0, GPS a microHDMI. Zadná strana je matná a príjemná na dotyk, pričom predný displej chráni proti poškriabaniu odolné sklo. Predinštalovaný bude Android 4.2.2 Jelly Bean.

Tablet bude mať samozrejme prístup k obchodu Google Play a bude dodávaný v rôznych farbách, ako je čierna, modrá, červená a purpurová. Tesco prezentuje tablet, ako rodinné zariadenie a preto bude dodávaný so softvérovou úpravou, ktorá pomôže rodičom upraviť prístup pre deti. Dostupné bude aj príslušenstvo v podobe slúchadiel a farebného obalu, pre ochranu pri použití našími najmenšími.

tesco hudl android tablet

Zdroj: androidcommunity

24.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+