MojAndroid

Ak nás hra pobaví a skráti dlhú chvíľu, je to fajn, ale ak nás popritom ešte aj niečo naučí a rozšíri nám obzory, je to ešte lepšie. To je aj prípad vedomostnej hry Guess The Country, v ktorej je možné nenásilnou formou spoznávať zaujímavé miesta sveta a otestovať svoje všeobecný rozhľad.

Guess the Country  2 Guess the Country 1

Guess the Country je vlastne obrázkový kvíz, ktorý vám v každom kole ukáže 4 fotografie zaujímavostí, prírodných pamiatok, stavieb alebo ľudí, ktorí sú typickí pre istú krajinu. Na základe týchto indícií máte určiť, o ktorú konkrétnu krajinu  sa jedná. Jej názov pritom musíte poskladať z písmen, nachádzajúcich sa pod obrázkami, čo môže tiež do istej miery pomôcť. Samozrejme, nie všetky písmená v tomto zásobníku použijete pri skladaní názvu, treba vybrať len tie správne.

Guess the Country  8 Guess the Country  6

Za správnu odpoveď získate tri zlaté mince, ktoré je možné využiť, keď si s odpoveďou neviete rady – buď na zobrazenie jedného písmena v názve krajiny, alebo na odstránenie niekoľkých písmen zo zásobníka, čím sa hľadanie názvu zjednoduší. Za vyšší počet mincí môžete level aj preskočiť.

Hra ponúka tri úrovne obtiažnosti, od „brnkačky“ na zahriatie až po náročné levely pre geografických expertov. Zostáva dodať, že je zadarmo a počas hrania sa nám nezobrazovali žiadne reklamy. Mikrotransakciami sa dajú získať zlaté mince, ale hrať sa dá bez akýchkoľvek problémov aj bez ich nakupovania.

Verzia: 1.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4
Aktuálna cena: Zdarma

21.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+