MojAndroid

Už zajtra sa v Prešove stretneme na akcii Telekom Android Roadshow. Sobota 21. september 2013 v hoteli Lineas (Budovateľská 14) bude miesto s najväčšou koncentráciou horúcich Android noviniek. Okrem možnosti vyskúšať si Sony Xperia Z1, Xperia Tablet Z, HTC One mini, Asus Fonepad, nový Nexus 7 (2013),  Samsung Galaxy S4 a S4 Zoom budú na vás čakať aj zaujímavé prezentácie. A nebudú chýbať ani atraktívne súťaže, z ktorých si budú môcť všetci zúčastnení odniesť hodnotné ceny.

AndroidRoadshow-mapka-Presov

Pozor zmena: akcia bude prebiehať v hoteli Lineas (Budovateľská 14), parkovanie je možné zadarmo za hotelom. Vstup na stretnutie je zdarma, stačí sa len prihlásiť. Všetky informácie sú k dispozícii aj na stránke www.androidroadshow.sk. Vzhľadom na to, že vstup je voľný, občerstvenie nie je zabezpečené.

Náš tip
Fotogaléria: Telekom Android Roadshow 2013 Žilina

Výhry pre zúčastnených

Zajtra spoznáme aj štastných výhercov týchto zariadení a cien. Všetky ceny rozdáme osobne priamo na akcii.

ceny nove

 

  • ASUS MemoPad HD 7
  • ASUS Fonepad
  • Sony Xperia M
  • HTC Desire 500
  • 10x navigácia Sygic
  • Samsung Galaxy S4

Program

Doplnili sme už aj program Android Roadshow v Prešove, začíname o 10-tej hodine, akcia skončí približne o 15,30. A môžete sa tešiť na tieto zaujímavé prezentácie (zmena programu vyhradená):

Program-Roadshow-Presov

Partneri

Generálnym partnerom tretieho ročníka Android Roadshow je Telekom. Hlavným partnerom je spoločnosť SONY, ktorá bude prezentovať svoju vlajkovú loď Sony Xperia Z1. Nový Sony Xperia Z získa víťazka súťaže Miss Android Roadshow 2013. Medzi ďalších hlavných partnerov patria spoločnosti Asus, Android Magazín, HTC, Samsung, Intel, Creative a Tatra banka. Organizátorom podujatia portál MojAndroid.sk. Tešíme sa na vás :-)

20.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+