MojAndroid

Zvykli ste si už na to, že nová verzia Androidu sa bude volať podľa známej čokoládovej tyčinky KitKat? Ak nie, tak by ste pomaly mali začať, pretože najnovší OS od spoločnosti Google bude niesť práve jej názov. Android vo verzii 4.4 mal byť podľa nedávnych správ predstavený 14. októbra. Tento dátum potvrdil aj trochu netradičný zdroj Nestlé, ktorý na svojom Facebooku informoval o jeho dátume predstavenia. Nešpecifikoval síce presný deň, no všetko nasvedčuje tomu, že október bude skutočne mesiacom odhalenia Androidu 4.4 KitKat.

Android-KitKat-640x600

Samozrejme táto informácia nemusí byť pravdivá, veríme však tomu, že ďalšie správy o predstavení budú už čoskoro nasledovať. Skorému odhaleniu nasvedčujú aj uniknuté fotografie a benchmarky Nexusu 5, či informácia o tom, že nový Nexus 10 vyrobí Asus a vo svojom inventári ju začínajú uvádzať aj niektoré obchody vo Veľkej Británii.

Zdroj: phonearena

20.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+