MojAndroid

Len minulý týždeň sme vás informovali o novej kampani Microsoftu, v ktorej za zariadenia s konkurenčným iOS ponúkal 200$ poukážku na nákup v obchode Microsoft Store. Dnes spoločnosť túto čiastku navýšila na 350$ a rozšírila jej platnosť aj na zariadenia s Androidom. V USA si teda ľudia môžu vymeniť svoj starší iPad, iPhone alebo iný smartfón, či tablet s Androidom za nové zariadenie s WindowsPhone.

trade

Má to však jednu chybičku krásy. Za smartfóny z najvyššej cenovej kategórie, ktorých cena sa pohybuje na úrovni aj viac ako 500 eur, ponúka len smiešne sumy peňazí. Napríklad za 64GB iPhone 5 dostanete 265$, Samsung Galaxy S4 v 64GB verzii je podľa Microsoftu hodný len 275$. Za 32GB model HTC One by ste dostali smiešnych 225$. Keby podobná akcia prebiehala aj na Slovensku, využili by ste ju?

Zdroj: Microsoft

20.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+