MojAndroid

Stratégie boli vždy veľmi populárnym žánrom u hráčov počítačových hier. Pre mobilné zariadenia síce nemáme taký veľký výber, no čoraz častejšie sa objavujú aj hry tohto typu. Najnovším prírastkom je celkom zaujímavá novinka od herného štúdia Gameloft, ktorá dostala názov Total Conquest. Hra ponúka výbornú grafiku a zaujímavé herné prvky a má všetky predpoklady stať sa úspešnou v obchode Google Play.

Total Conquest Android hry

Úlohou hráčov je, ako aj v ostatných strategických tituloch, budovať vlastnú provinciu a brániť ju pred útokom pomocou obranných veží, rôznych pascí, mestských múrov alebo vlastným vojskom. Hra pritom ponúka 10 rôznych druhov jednotiek, ktoré trénujete v špeciálnej budove. Aby ste prežili čo najdlhšie, budete uzatvárať spojenectvá s okolitými hráčmi, ktorí vás v prípade potreby budú brániť vlastnými prostriedkami. Samozrejme, že ako veliteľ budete viesť svoje vojsko vo vojne o územie, v ktorej napádate vzdialené krajiny a získavate nevyhnuté zásoby.

Podobne, ako v ostatných mobilných stratégiách, aj tu bude budovanie a trénovanie vojska sprevádzané určitým časovým limitom, pričom zrýchliť hru je možné samozrejme vnútrohernými nákupmi. Prekvapilo ma tiež, že hra chce pri prvom spustení povolenie na prístup k telefónnemu číslu, čo sa mi zdá pritiahnuté za hlavu. Total Conquest však aj napriek tomu odporúčame nainštalovať a vyskúšať všetkým fanúšikom mobilných hier. V obchode Google Play je hra dostupná zadarmo.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
20.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+