MojAndroid

NetLive je jednoduchý, ale za to veľmi užitočný nástroj pre všetkých tých čo radi sledujú a majú pod kontrolou dátovú prevádzku svojich zariadení. Aplikácia využíva notifikačnú lištu, v ktorej zobrazuje aktuálnu dátovú prevádzku generovanú jednotlivými aplikáciami a službami v zariadení. K dispozícii je aj widget.

android_aplikácie_netlive_01 android_aplikácie_netlive_02

V NetLive je možné pozmeniť niekoľko nastavení. Môžete si zvoliť v akých jednotkách sa bude v notifikačnom paneli zobrazovať rýchlosť. Na výber máte niekoľko jednotiek od bps, kbps až po kBps, MBps a GBps. K dispozícii je aj automatické nastavenie jednotiek podľa rýchlosti akou sa momentálne sťahujú dáta. K dispozícii je ešte možnosť zobraziť názvy jednotlivých položiek v paneli a tiež zobrazenie aktívnej aplikácie, ktorá v danej chvíli sťahuje najviac dát. Poteší aj widget, ktorý si môžete umiestniť na plochu. Tento ponúka niekoľko základných nastavení vrátane zmeny farby fontu a jeho veľkosti.

Aplikácia vás určite nesklame svojou jednoduchosťou. Stačí si ju nainštalovať a začať používať, žiadne zložité nastavenia. Ak ste hľadali aplikáciu, ktorá by vás informovala o aktuálnych prenosových rýchlostiach vo vašom smartfóne, či tablete, tak potom vám NetLive môžeme len odporučiť.

Verzia: 3.3.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3.5
Aktuálna cena: Zdarma

20.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+