MojAndroid

Angry Birds Star Wars 2

Ďalšie pokračovanie Angry Birds s tématikou hviezdnych vojen je tu! Opäť sa môžete tešiť na nové levely a samozrejme nové postavičky s unikátnymi schopnosťami. Novinkou je podpora reálnych postavičiek Telepods, ktoré je možné nasnímaním prednou kamerou zariadenia odoslať priamo do hry.

angry birds star wars 2 a angry birds star wars 2

Verzia: 1.9.22
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.22
Aktuálna cena: Zdarma

Terraria

Jedna z najlepších indie adventúr dorazila aj na Android. V Terrarii je každý svet unikátny, od vznášajúceho sa ostrova na oblohe, až po najhlbšie miesta pod zemou. Budete staviať a bojovať proti bosom a príšerám. Čaká na vás 25 rôznych blokov na stavanie a 200 položiek v podobe zbraní, brnenia a iných.

Android hry terraria Android hry terraria2

Verzia: 1.2.12785
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.12785
Aktuálna cena: Zdarma

Farm Story: Fall Harvest

Opäť je tu čas na hru, v ktorej sa vžijete do role farmára. Vo Farm Story môžete pestovať 200 druhov rastlín a svoju farmu môžete ďalej zveľaďovať sadením stromov alebo stavaním plotov.

android hry farm2 android hry farm

Zombie Tsunami

Zaujímavo spracovanou je hra s názvom Zombie Tsunami. Vašou úlohou bude vytvoriť čo najväčší dav zombíkov a požrať všetko čo vám príde do cesty dovtedy, dokým vám zostane aspoň jeden posledný. Samozrejme budete zbierať mince a ďalšie vylepšenia, ktoré si v prípade potreby môžete zakúpiť aj prostredníctvom vnútroherných nákupov. V hre na vás čaká 300 rôznych misií a 9 miest.

android hry zombie2 android hry zombie

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Dumb Ways to Die

Dumb Ways to Die je hrou z trochu iného súdka. Ak poznáte hudobný videoklip s rovnakým názvom, už asi budete vedieť čo očakávať. V titule sa nachádza 15 mini hier, v ktorých budete zachraňovať niekoľko postavičiek z klipu tak, aby nezomreli bizarnou smrťou zožraní piraňami, doštípaní osami alebo inými nezmyselnými spôsobmi.

android hry dumb ways 2 android hry dumb ways

Heroes of Loot Free

V hre Heroes of Loot budete v temných katakombách bojovať proti najrôznejším príšerám, ako minotaurom, kyklopom, lebkám a veľa iných. Vašou úlohou bude zbierať najrôznejšie predmety a pomôcky, ktoré vám pomôžu v boji. Hrať môžete za štyri postavy s rôznymi schopnosťami. Jednotlivé levely sú generované náhodne, takže o zábavu máte vždy postarané.

Android_hry_heroes2 Android_hry_heroes

Verzia: 3.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

Gumball – Journey to the Moon!

Pridajte sa k dobrodružstvu, v ktorom sa s Gumballom a Darwinom vydáte hľadať lopty na podomácky postavenej rakete.

Android_hry_gumball2 Android_hry_gumball

Verzia: 1.0.20
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.20
Aktuálna cena: Zdarma

Star Mission 3D Free

Populárna 3D akčná arkádovka, v ktorej budete cestovať naprieč vesmírom. V rýchlej hre sa budete vyhýbať nebezpečným asteroidom.

Android_hry_Star2 Android_hry_star

Pocket Fort

Hra Pocket Fort ponúka dlhotrvajúcu zábavu plnú súbojov s nepriateľmi, budovania základne, vojakov alebo obranných systémov. Hru je možné rozdeliť na dve strany  – prvou je samotná vojna a druhá strana je jej príprava. Kľúčom pre postup v hre a pre výhru je tak vhodná kombinácia ofenzívy ako aj defenzívy. (Pocket Fort: Strategická vojnová hra)

Pocket-fort-Android-hry-3 Pocket-fort-Android-hry-4

Happy Balance

Veľmi atraktívna hra, ktorá využíva senzory zariadenia na pohyb loptičky po bludisku. Naklonením zariadenia pohybujete guľôčku tak, aby ste sa vyhli prekážkam a rôznym nástrahám. V hre je možné zbierať rôzne hodnotné predmety a poklady, ktoré môžu odomknúť nové cesty, ako sa dostať do cieľa čo najskôr.

Android_hry_Happy_Balance_2 Android_hry_Happy_Balance

Smash the Office

Nebaví vás to v práci, nedarí sa vám a máte chuť rozbiť celú kanceláriu ? Tak to urobte! Samozrejme len v novej Android hre Smash the Office, kde je vašou úlohou ovládať nespokojného pracovníka, zdemolovať všetky priestory kancelárie a prepracovať sa aj do miestností vysoko postavených ľudí vo firme, ktorí mu robia zo života peklo. (Smash the Office: Odreagovanie z práce)

Smash-the-Office-3 Smash-the-Office-

Verzia: 1.12.44
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.12.44
Aktuálna cena: Zdarma

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+