MojAndroid

Internetový gigant Google odkúpil Quickoffice ešte minulý rok v júni. Odvtedy sme však o tejto akvizícii veľa nepočuli. Až dnes Google oznámil, že aplikáciu na obchode Play ponúkne úplne zadarmo na platformách Android aj iOS. Navyše, ak si Quickoffice nainštalujete do 26. septembra, tak Google vám automaticky poskytne 10GB dát v Google Drive zadarmo po dobu dvoch rokov.

quickoffice6.1

Aplikácia Quickoffice PRO patrí ku kancelárskym balíčkom, ktoré poskytujú naozaj pokročilú prácu s dokumentami. S aplikáciou môžete otvárať a upravovať textové, tabuľkové a prezentačné dokumenty a navyše je plne optimalizovaná, ako pre smartfóny tak aj tablety. Samozrejmosťou je integrácia s cloudovým úložiskom Google Drive.

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+