MojAndroid

Okrem nového Nexusu 5 by v októbri mal byť predstavený aj Nexus 10. Google odhalí obe zariadenia na podujatí, ktoré sa má podľa niektorých zdrojov konať 14. októbra, spolu s operačným systémom Android 4.4 KitKat. Správa, že sa tu s veľkou pravdepodobnosťou objaví aj Nexus 10 však nie je nijako prekvapujúca. Zaujímavejším je fakt, že sa objavili prvé informácie o tom, kto ho bude vyrábať.

Nexus 10

Podobne ako 7 palcový model Google tabletu sa na túto úlohu podujme spoločnosť Asus. Dokazujú to uniknuté snímky inventára obchodu PCWorld vo Veľkej Británii. V počítačovom systéme obchodu sa totižto objavilo nové zariadenie s názvom Google ASUS Nexus 10, ktorý hovorí sám za seba. Známa je dokonca aj jeho cena, ktorá je na úrovni 350 libier. Zatiaľ sa však nevie akej pamäťovej verzie sa týka.

Zdroj: phandroid

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+