MojAndroid

V auguste sme vás informovali o uniknutých prezentáciách spoločnosti ASUS, ktoré odhalili budúce produkty z dielne výrobcu. V rámci plánu už boli predstavené tri modely a tým sú ASUS Fonepad, tablet s funkcionalitou telefónu, ASUS PadFone Infinity, smartfón, ktorý sa vkladá do tabletu, no a nakoniec tu máme Asus FonePad Note, šesťpalcový tabletofón s podporou Stylusu. Záujem však vyvolali aj doposiaľ nepredstavený ASUS MeMOFone HD 5 alebo ASUS PadFone mini, ktoré by podľa najnovších informácií mali byť predstavené koncom tohto roka alebo začiatkom roka 2014. Potvrdil to CEO Jerry Shen pre miestne médiá v Taiwane.

Asus-padfone-produkty

MeMOFone HD 5 ponúkne 5-palcový displej s rozlíšením 720p, čo je pochopiteľné vzhľadom na nízkorozpočtový “MeMo” branding. Zaujímavejším zariadením však bude PadFone mini, ktorý sa bude podľa slov výkonného riaditeľa skladať zo smartfónu so 4-palcovým displejom a z tabletovej časti so 7-palcovým displejom, do ktorej sa bude smartfón zasúvať. Obe zariadenia budú vybavené čipmi od spoločnosti Qualcomm.

Podľa Jerryho Shena bude 5-palcový ASUS smartfón predstavený buď januári počas veľtrhu CES 2014 alebo vo februári na MWC 2014. Menší hybridný Padfone mini sa však dostane na trh skôr, s predpokladaným predstavením v novembri alebo decembri.

Zdroj: unwiredview

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+