MojAndroid

Spoločnosť BlackBerry oznámila prostredníctvom tlačovej správy o plánoch zverejniť multiplatformovú verziu ich chatovacej aplikácie BlackBerry Messenger (BBM). O niekoľko dní si budú môcť používatelia mobilných systémov Android a iOS stiahnuť a používať BBM pre odosielanie krátkych správ svojim priateľom alebo skupine a podporované bude aj zdieľanie súborov. Ďalšie funkcie vrátane BBM Channels budú pridané neskôr v tomto roku.

BlackBerry-Messenger-BBM

Používateľom aplikácie bude priradený unikátny PIN, takže nebudete musieť odosielať svoje telefónne číslo alebo e-mailovú adresu. Samozrejmosťou bude veľmi rýchle odosielanie správ, zobrazovanie informácií o prečítaní správy alebo odoslanie broadcast správ pre všetky kontakty v zozname. BlackBerry Messenger bude dostupný 21. septembra zadarmo na stiahnutie pre všetky Android zariadenia s verziou Ice Cream Sandwich a Jelly Bean. iOS používatelia si ho budú môcť stiahnuť o deň neskôr. Zostáva však jedna nezodpovedaná otázka, či Android naozaj potrebuje ďalšiu službu na odosielanie krátkych správ.

Zdroj: crackberry

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+