MojAndroid

Ďalšie pokračovanie Angry Birds s tématikou hviezdnych vojen je tu! Hoci Rovio plánoval vydať aktualizáciu v priebehu dneška, na obchode Play sa objavila už včera večer. Táto ponúka rovnako dobrú fyziku v beztiažovom prostredí a verným fanúšikom prináša nové triky a nástroje na zničenie nezbedných ošípaných. Spolu s novým titulom sa v hre objavia aj ďalšie známe postavy z filmu a dočkáme možnosti interakcie hráča s mobilnou hrou pomocou tzv. “Telepods”. Tieto budú “teleportovať” fyzické postavičky Angry Birds Star Wars 2 z reálneho sveta priamo do hry, využitím obrazového snímača tabletu alebo smartfónu. Samozrejme tieto nebudú dostupné vo všetkých krajinách, ako fungujú môžete vidieť aj na videu.

angry birds star wars 2 a angry birds star wars 2

Počas predstavenia hry bude dostupných 30 odlišných telepodov, ktoré sú výsledkom spolupráce Rovia so známym Hasbro. Ďalšou novinkou sa stala možnosť vymeniť si strany a hrať za prasatá proti nahnevaným vtákom. Samozrejmosťou sú nové levely, ktoré už teraz získate stiahnutím hry z obchodu Play. Získať ju môžete za 0,93€ alebo zadarmo s podporou reklám.

Verzia: 1.9.22
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.22
Aktuálna cena: Zdarma

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+