MojAndroid

Patríte aj vy medzi ľudí, ktorý svoj Android nepustia z ruky pri akejkoľvek práci? Máte toho cez deň veľa a radi si značíte veci do kalendára? Chcete zvýšiť vašu produktivitu? Ak ste na všetky otázky odpovedali áno, tak pokračujte v čítaní tohto článku! Máme pre vás totižto výborného pomocníka vo forme aplikácie All-In-One Agenda Widget.

All-In-One Agenda Widget je veľmi zaujímavou aplikáciou pre všetkých, ktorí potrebujú zvýšiť svoju produktivitu a ich smartfón alebo tablet je ich stálym pomocníkom. Ide o komplexný widget so 4 záložkami pre pripomienky, udalosti z kalendára, Facebook udalosti a narodeniny, takže máte všetky potrebné informácie na domácej obrazovke. Widget si na plochu môžete umiestniť v rôznych veľkostiach a za príplatok môžete získať aj funkcie ako predpoveď počasia, integráciu Facebooku alebo hodiny. Za príplatok si tiež môžete nastaviť upozornenia na narodeniny známych a rodiny v notifikačnej lište, takže nikdy nezabudnete na tieto dôležité dni. Platené súčasti aplikácie sa však predávajú samostatne a ak si ich chcete kúpiť všetky, bude vás to stáť celkom dosť peňazí – takmer 6 EUR.

Hoci je aplikácia s kompletnou škálou funkcií dosť drahá, oplatí sa do nej investovať. Ide o naozaj výborného pomocníka pre tých, čo majú cez deň naponáhlo a nestíhajú sledovať všetky udalosti, ktoré sa okolo nich v tom čase dejú. Odkaz na stiahnutie aplikácie nájdete nižšie a v komentároch nám píšte, ako sa vám aplikácia All-In-One Agenda Widget páči.

[embed width=”560″ height=”349″]http://youtu.be/hwT28Gi-KtE[/embed]

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

18.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+